Colind 2018

0

 

“Cântaţi Domnului o cântare nouă! Cântaţi Domnului, toţi locuitorii pământului!   Cântaţi Domnului, binecuvântaţi Numele Lui, vestiţi din zi în zi mântuirea Lui! Povestiţi printre neamuri slava Lui, printre toate popoarele minunile Lui! Căci Domnul este mare şi foarte vrednic de laudă…” Psalmul 96:1-4

 

 

Tinerii bisericii Antiohia s-au bucurat să ducă vestea bună a nașterii Domnului Isus Hristos și anul acesta. În zilele de 22,23 și 24 decembrie 2018 ne-am adunat să pregătim colinde vechi și noi, a căror mesaj urma să Îl reveleze pe Mântuitor.

Toți ne bucurăm de această perioadă a cadourilor, bucuriei, beculețelor, a veștii bune. Dar cine are nevoie să audă Vestea?

Am ales ca în 2018 să vizităm familii de necredincioși, prieteni, rude, șefi, vecini… care nu Îl cunosc pe Isus personal, am ales ca acestă perioadă să fie o ocazie de evanghlizare. Și am mers cu încrederea ca Dumnezeu va folosi vocile noastre spre slava Lui, spre bucuria noastră… și cel mai mult ne dorim, spre salvarea sufletelor care au auzit, nu doar de la noi, despre Hristos.

Oamenii s-au bucurat foarte mult de vocile, mesajul și instrumentele noastre. Unii au primit și Cuvântul Vieții, nou-testamente. Rămâne să ne rugăm ca Duhul lui Dumenzeu să lucreze mai mult decât ne gândim.

Acest colind a fost și ocazia de a invita împreună cu noi, cei din biserică, pe adolescenții din Chitila, cei din clubul de copii, care au crescut, deja de 4 ani, împreună cu câțiva dintre tinerii antiohiști. Vrem ca acești “micuți” să petrecă timp printre noi, să vadă viețuirea noastră cu Hristos și într-o zi să Îl aleagă pe Dumnezeu conștient și, de ce nu, să ducă ei înșiși vestea bună.

Frații din Antiohia ne-au susținut în rugăciune, unii ne-au dat adrese la ale căror uși am bătut și au deschis speranței, către veșnicie.

 

Lauda să fie numai a lui Dumenzeu Tatăl, Fiul și Duhul Sfânt în veci, amin!

 

 

 

 

Comments are closed.