Botez Nou-Testamental în Biserica Antiohia

0

Duminică, 28 Aprilie 2024, a fost o zi de sărbătoare pentru Biserica Antiohia! Nouă persoane au mărturisit credința în Domnul Isus Hristos în apa botezului, declarând că Îl vor urma pe El până la sfârșit.

Botezul este un act de ascultare și o mărturie publică a credinței în Isus Hristos ca Domn și Mântuitor. Prin botez, credincioșii sunt identificați cu moartea, îngroparea și învierea lui Hristos, simbolizând moartea față de păcat și învierea la o viață nouă în Hristos.

“Este o binecuvântare să vedem cum Dumnezeu lucrează în inimile oamenilor, atrăgându-i la Sine. Botezul este un pas important în călătoria de credință a fiecărui credincios, și a fost o mare bucurie să fim astăzi părtași la acest eveniment încărcat de emoție.”

– Radu Gavril, prezbiter în Biserica Antiohia

Ne rugăm ca acești noi membri ai Bisericii să crească în credință și să devină martori puternici ai harului transformator al lui Dumnezeu. Suntem recunoscători pentru lucrarea Duhului Sfânt în mijlocul nostru și așteptăm cu nerăbdare să vedem ce planuri minunate are Dumnezeu în continuare pentru Biserica Antiohia.

Chemare la botez

Dacă și tu dorești să faci o mărturie publică a credinței tale în Isus Hristos prin botez, te încurajăm să te adresezi unui prezbiter din Biserica Antiohia. Vei fi îndrumat și sprijinit în această decizie importantă. Botezul este o experiență de neuitat, care te va întări în credință și te va apropia de Dumnezeu și de comunitatea credincioșilor. Nu ezita să răspunzi chemării lui Dumnezeu și să te predai în întregime Lui!

Comments are closed.