O zi pentru Domnul

0

20 de membri ai bisericii, cu vârste cuprinse între 13 și 78 ani, s-au implicat în ajutorarea unei surori care locuiește în județul Călărași. Șopronul a fost dărâmat și transformat în lemne de foc, s-au vopsit porțile, s-a izolat și amenajat tavanul bucătăriei și s-a făcut curățenia de toamnă în curte.

Biserica Antiohia mulțumește Domnului pentru oportunitatea de a sluji în acest mod și pentru fiecare membru care a contribuit la această zi de slujire. Fiecare topor, ciocan, pensulă sau mătură folosită în acea zi a fost un instrument de binecuvântare, iar efortul depus de voluntari a fost o mărturie a dragostei lor pentru Dumnezeu și pentru aproapele.

Această zi de slujire nu a fost doar despre renovări și curățenie, ci despre împlinirea unei chemări mai înalte, aceea de a fi lumina lui Cristos în lume, reflectându-i dragostea și compasiunea prin acțiuni concrete. A fost, cu adevărat, o zi pentru Domnul.

“Să nu obosim în facerea binelui, căci, la vremea potrivită, vom secera, dacă nu vom cădea de oboseală. Așadar, cât avem prilej, să facem bine la toți, și mai ales fraților în credință.”

Galateni 6:9-10

Comments are closed.