Tinerii Bisericii antiohia

0

IMG-20171112-WA0010

Un nou an ne stă inainte

Activitatea tinerilor din biserica Antiohia a persistat de la an la an și cu ajutorul Domnului am mai început unul nou. Cu proiecte vechi și noi, cu un nou studiu. De-a lungul anilor activitatea tinerilor a avut continuitate, prin desfașurarea multor activități, atât de slujire cât și de construire a echipei. Am învățat  și încă învățăm împreună, să trăim într-un colectiv unit, să ne acceptam unii pe alții, în diversitate și să creștem spiritual, cât mai aproape de asemănarea cu Domnul nostru Isus.Practic, din grupul de tineri ne dorim un loc unde fiecare să aibă posibilitatea de a împărtăși liber și fără teama de a fi judecat: sentimentele, ideile, părerile, ceea ce Domnul ne vorbește personal fiecăruia; toate acestea spre zidirea noastră, a tuturor. Printre activitățiile și evenimentele în care noi, tinerii bisericii Antiohia suntem implicați, se enumeră: întalnirile de studiu de luni seara, tabere și excursii, organizarea colindelor de Crăciun, vizitarea bătrânilor bisericii, evanghelizarea și studiul cu copiii atât din biserica locală cât și din împrejurimi (Chitila și Găiseni), vizitarea bisericilor de frați bătrâni din satele aflate în Județul Teleorman și chiar implicarea în slujbele bisericii, precum: corul și grupurile de închinare.

Prin urmare, exista loc de investiție pentru fiecare dar, pentru fiecare talant: tot ce rămâne fiind numai dorința de a-l investi.

Fie că ești din București sau nu, elev sau student, în trecere sau chiar  în căutarea unui loc unde să te integrezi și unde să crești spiritual, NOI te așteptăm și pe tine să iei parte la activitățile noastre!

Unde ne găsesti?
La biserica Crestina dupa Evanghelie nr.1 Antiohia, sala Tinerilor. În fiecare luni seara de la 18:30 – la intalnirile de studiu biblic.
Persoane de contact
Andrei : 0727 771 402
Adi : 0729 412 380
Te asteptam cu drag!

Comments are closed.